Tiimi

Customer Support
Team

+358 50 3002642
support@erent.fi

Asiakaspalvelumme vastaa uusien käyttäjien perehdyttämisestä ja kaikkien asiakkaidemme sekä partneriemme käytön tuesta. Autamme tilausten teossa, palautuksissa ja kaluston inventointikin hoituu palveluna. Olemme helposti tavoitettavissa puhelimella, meilillä tai chatissä.


Tarina


eRENT on digitaalisen kalustonhallinnan palveluyritys. Halusimme tehdä konevuokrausalalle saman mitä Trivago ja muut alustat ovat tehneet matkailualalle. Uskomme, että kalustoa ei enää lähitulevaisuudessa tilata puhelimitse vaan verkossa. On selvää, että digitaalisilla työkaluilla on mahdollista tehostaa merkittävästi työmaiden arkea ja säästää käyttäjien aikaa.

Itsenäisenä startup-yrityksenä emme ole sidoksissa mihinkään vuokraamoon tai rakennusyritykseen. Toimimme neutraalina tiedon välittäjänä yhdistäen kaluston omistajat ja käyttäjät. Luomme aitoa win win-yhteistyötä tuottaen arvoa sekä partnereillemme että asiakkaillemme.

Tiimimme koostuu palveluliiketoiminnan ja IT:n osaajista. eRENTin omistajina ovat toimiva johto ja useat enkelisijoittajat. Yhdessä rakennusalan ammattilaisten kanssa KIRA-digi-hankkeena ja Business Finlandin tukemana kehitetty teknologiamme yhdistää  IoT-seurannan ja vuokrausportaalin kokonaisuudeksi, jolla autamme asiakkaitamme saamaan täyden tehon irti omasta, liisatusta ja vuokratusta käyttöomaisuudesta .

Uniikki vuokrausportaalimme yhdistää 50 vuokraamon tarjooman ja asiantuntemuksen toimialan parhaan sähköisen ratkaisun avulla. Suomen suurin kumppaniverkosto takaa aina kaluston saatavuuden ja markkinoiden parhaan hinnan. Omistetun käyttöomaisuuden seuranta ja hallinta hoituu samassa näkymässä maksimoiden tehokkuuden. Muita järjestelmiä ei tarvita. eRENT vei rakennuskaluston digiaikaan.

PATENT PENDING EU (EP19163989.7), USA (US 16/358,965)

Meitä tukevat

Ota yhteyttä

Haluatko sinäkin siirtää kalustosi digiaikaan? Kerro yhteystietosi, niin saat vuokrauksen ilmaiset tunnukset ja halutessasi myös tarjouksen kalustosi seurannasta.