Tiimi

Olli Aaltonen
CEO

+358 50 3798654
olli.aaltonen@erent.fi

Olli on eRENTin perustaja ja vastaa myynnistä ja partneruuksista. Aiemman työuransa Olli on tehnyt erilaisissa myynnin ja johdon rooleissa logistiikan ja henkilöstöpalveluiden parissa. Rakentaminen on ollut Ollin tärkein harrastus jo pitkään ja nyt myös työnä digitaalisuuteen yhdistettynä.

Customer Support
Team

+358 50 3002642
support@erent.fi

Asiakaspalvelumme vastaa uusien käyttäjien perehdyttämisestä ja kaikkien asiakkaidemme sekä partneriemme käytön tuesta. Autamme tilausten teossa, palautuksissa ja kaluston inventointikin hoituu palveluna. Olemme helposti tavoitettavissa puhelimella, meilillä tai chatissä.

John Kronström
Head Developer


John on full stack koodari ja palvelumme ytimenä olevan teknologian luoja. John on avoimen lähdekoodin ja modernien web-teknologioiden osaaja. John haluaa teknisen laadun lisäksi varmistaa aina helpon käytettävyyden, mikä näkyykin palvelumme äärimmäisenä käyttäjäystävällisyytenä.

Tarina


eRENT on digitaalisen kalustonhallinnan palveluyritys. Halusimme tehdä konevuokrausalalle saman mitä Trivago ja muut alustat ovat tehneet matkailualalle. Uskomme, että kalustoa ei enää lähitulevaisuudessa tilata puhelimitse vaan verkossa. On selvää, että digitaalisilla työkaluilla on mahdollista tehostaa merkittävästi työmaiden arkea ja säästää käyttäjien aikaa.

Itsenäisenä startup-yrityksenä emme ole sidoksissa mihinkään vuokraamoon tai rakennusyritykseen. Toimimme neutraalina tiedon välittäjänä yhdistäen kaluston omistajat ja käyttäjät. Luomme aitoa win win-yhteistyötä tuottaen arvoa sekä partnereillemme että asiakkaillemme.

Tiimimme koostuu palveluliiketoiminnan ja IT:n osaajista. eRENTin omistajina ovat toimiva johto ja useat enkelisijoittajat. Yhdessä rakennusalan ammattilaisten kanssa KIRA-digi-hankkeena ja Business Finlandin tukemana kehitetty teknologiamme yhdistää  IoT-seurannan ja vuokrausportaalin kokonaisuudeksi, jolla autamme asiakkaitamme saamaan täyden tehon irti omasta, liisatusta ja vuokratusta käyttöomaisuudesta .

Uniikki vuokrausportaalimme yhdistää 50 vuokraamon tarjooman ja asiantuntemuksen toimialan parhaan sähköisen ratkaisun avulla. Suomen suurin kumppaniverkosto takaa aina kaluston saatavuuden ja markkinoiden parhaan hinnan. Omistetun käyttöomaisuuden seuranta ja hallinta hoituu samassa näkymässä maksimoiden tehokkuuden. Muita järjestelmiä ei tarvita. eRENT vei rakennuskaluston digiaikaan.

PATENT PENDING EU (EP19163989.7), USA (US 16/358,965)

Meitä tukevat

Ota yhteyttä

Haluatko sinäkin siirtää kalustosi digiaikaan? Kerro yhteystietosi, niin saat vuokrauksen ilmaiset tunnukset ja halutessasi myös tarjouksen kalustosi seurannasta.