Kaikki vuokralle työmaallesi

Nostimet

Työmaatilat

Maansiirtokalusto

Rakennuskoneet

Nosturit

Liikenteenohjaus

Jätehuolto

Tietotekniikka

SUOMEN SUURIN VUOKRAAMO­VERKOSTO

  • Yli 50 vuokraamoa samassa digitaalisessa palvelussa
  • Markkinoiden laajin tarjooma tärylevystä torninosturiin
  • Tilat, telineet, nostimet ja kaikki koneet kuljetettuna työmaalle
  • Lisäksi liikenteenohjaus sekä jätelavat
  • Myös tietokoneet ja tulostimet vuokralle lyhyellekin ajanjaksolle
  • Saatavuus ja paras markkinahinta aina taattu
  • Vuokraamon asiantuntemus lisäksi aina käytettävissäsi

Partnerit

Y

Yleisvuokraamo

N

Nostimet

M

Maansiirtokalusto

L

Liikenteenohjaus

J

Jätehuolto

y n m

Skanska

Skanska Rakennuskone on ammattilaisen konevuokraamo, josta löytyy isokin kalusto, kuten muottikalusto ja torninosturit.  Osana Skanska konsernia erittäin vahva asiantuntemus. Useat vuokraamot ympäri Suomea takaavat nopeat toimitukset.

y n m

Kallioinen Rent

Kallioinen Rent on ammattilainen nostoissa, maansiirrossa ja nostimissa. Kallioinen tarjoaa myös paljon muuta kalustoa, kuten koneita sekä työmaatiloja kaikille työmaille.

l

Ramudden

Ramudden tarjoaa työmaiden turvallisuusratkaisut alusta loppuun asti kokonaispakettina. Liikennejärjestelysuunnittelu, tuotevuokraus, asennus ja lupien tilaaminen hoituvat. Myös routasuojaus, työmaiden aitaus ja kaivantosuojat ovat tarjonnassa.

m

Wihuri Witraktor CAT

Witraktor Cat Rental Store vuokraa maailman suurimman konevalmistajan Caterpillarin tela- ja pyöräalustaiset kaivukoneet, pyöräkuormaajat, liukuohjatut kuormaajat, jyrät, kurottajat ja puskukoneet  kokoluokissa 1-37 tonnia. Myös aggregaatit ovat vuokrattavissa palvelussamme.

n

Jalo & Jalo

Jalo&Jalo on tunnettu nostinten ja nostolava-autojen toimittaja kaikkialla Suomessa. Nopeat toimitukset ja oma huolto takaavat palvelun hyvän laadun.

n m

RealMachinery

RealMachinery on Suomen suurimpia maansiirtokaluston toimittajia. Voit vuokrata kaivinkoneet, pyöräkuormaajat, trukit ja myös nostimet. Oman maahantuonnin ansiosta vahva asiantuntemus ja tehokkaat kuljetukset.

n

Powerlift

Powerlift on nopeasti kasvava ja ketterä nostinten osaaja, joka toimittaa kaluston työmaille omilla autoillaan.

n

Rentlift

Rentlift on nostimiin erikoistunut pitkän linjan toimija, jolla on tarjolla yli 40 eri nostintyyppiä.

y n

Helsingin Rakennuskonevuokraamo

Helsingin Rakennuskonevuokraamo on ketterä yleisvuokraamo, joka toimittaa kaiken kaluston kuljetettuna työmaalle.

l

Trafino

Trafino on monipuolinen liikenteenohjauksen osaaja. Voit vuokrata  tarvitsemasi kaluston tai tilata ison kokonaisuuden suunnittelun kera.

n

N Rent

N Rent on Nostokonepalvelu Oy:n nostinyksikkö, jolla on laaja mallisto kaikkiin nostintarpeisiin. Myös nostopalvelut ovat tilattavissa eRENTin kautta.

n

J. Helaakoski

Nostopalvelu J.Helaakoski tarjoaa kurottajat ja nostimet kaikkiin tarpeisiin. Myös isot ja pienet nostot ovat tilattavissa palvelussamme.

y n m

Konerent Oy

Konerent on pitkän linjan yleisvuokraamo, joka palvelee sekä Helsingissä että Turussa. Toimintaan kuuluu myös laaja telinekalusto isoihinkin projekteihin.

y n

SRKV Oy

SRKV Salon Rakennuskonevuokraamo on laajan tarjooman yleisvuokraamo ja vahva asiantuntija. Nopeat ja edulliset toimitukset Turun alueelle.

y

Haksa

Haksa osaa telineet, sääsuojat ja nostamisen. Mutta myös varastokontit, toimistot, rakennushissit, tuentakalusto ja aitaus ovat tarjonnassa.

n

Kuuskuljetus

Kuuskuljetus tarjoaa kalustoa joka lähtöön ja erityyppisiin kuljetuksiin – Rahdin kuljettaminen, nostotyöt, erikoiskuljetukset ja asennukset.

j

Uudenmaan vaihtolavakuljetus

Uudenmaan Vaihtolavakuljetukselta saat kaikki jätelavat työmaalle. Tyhjennys hoituu sähköisesti palvelussamme, ei siis enää turhia soitteluja, kun lava on täynnä.

j

EKO Partnerit

EkoPartnerit tarjoavat Turun alueella laajan jätelavojen ja jätepuristimien valikoiman. Lavojen tyhjennyksen voit tilata eRENTin palvelussa sähköisesti.

Ekox Finland

Ekox vuokraa IT-laitteet, kuten tietokoneet, printterit ja skannerit. Saat kaiken halutessasi asennettuna valmiiksi verkkoon esimerkiksi työmaatoimistoosi. Erittäin edulliset hinnat lyhyellekin vuokra-ajalle, koska suurin osa koneista on käytettyjä, mutta täysin huollettuina uuden veroisia.

Ota yhteyttä

Haluatko sinäkin siirtää kalustosi digiaikaan? Kerro yhteystietosi, niin saat vuokrauksen ilmaiset tunnukset ja halutessasi myös tarjouksen kalustosi seurannasta.